Mooi & Puur , wonen met karakter

  

Mooi & Puur is de inspiratiewinkel in Brabant voor exclusieve en originele wandafwerkingen van natuurlijke materialen.  Zo zijn wij o.a. sterdealer van Pure & Original kalk- en krijtverven. In onze winkel kunnen alle kleuren ter plaatse worden gemaakt. 

De matte fluweelachtige uitstraling van krijtverf en het levendige karakter van kalkverf passen helemaal in het hedendaagse interieurbeeld. De verven worden niet alleen gebruikt om wanden te kleuren, maar worden ook veelvuldig gebruikt om oude meubeltjes weer een nieuw leven in te blazen. 

 

De krijtverflijn van Pure & Original bestaat uit meer dan honderd kleuren. In de winkel is een showwand met kleurstalen. De stalen kunnen mee naar huis worden genomen om te kijken wat de lichtinval in je eigen interieur doet met de kleur. 

Daarnaast is Mooi & Puur gespecialiseerd in exclusieve wandbekleding. In de winkel zijn diverse toepassingen te zien. Wat te denken van een leren wand, een wand van kokos- of houten panelen of flexibele natuurstenen platen van 2 mm dikte. Binnenkort wordt ook gestart met workshops Beton Ciré en Marrakech Walls. Voor meer informatie kunt u in de winkel terecht. 


Ook voor mooie woonaccessoires en bijzondere cadeautjes bent u bij Mooi & Puur aan het juiste adres.Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent onze winkel, onze verven of speciale aanbiedingen?

Dan kunt u ons volgen via Facebook,

Mooi & Puur is gevestigd aan de Vlasmeersestraat 86 in Vught. Open iedere woensdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur. 

Buiten deze reguliere winkeltijden ook op afspraak.

Bel gerust, 06-29738339